Eindelijk ben ik Moniek zover om gehoor te geven aan de roep van de Paarden. Ik wachtte op een bepaalde vorm, maar dat is in deze tijd niet de bedoeling laten de paarden weten. Het is een reis en als je een ja voelt is het stappen durven zetten, zonder dat je precies weet hoe of wat. Dat geldt ook voor jullie. De reis start al bij opgave.

Er komen in ieder geval drie bijeenkomsten waarin we op afstand met elkaar samen komen, zijn en ademen. Te weten 11 januari, 25 januari en 8 februari 2022 om 20.30 uur. Het is mooi als je hierbij kunt zijn, maar geen noodzaak. De paarden geven aan: “er zal op verschillende manieren met jullie “gewerkt” gaan worden. Door woorden, persoonlijke boodschappen, energie, activaties etc. Net waarmee wij jou op de beste manier kunnen bereiken en begeleiden. Ook heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Als jij onze roep voelt, zal er dat zijn waardoor jij weer in stroming kan komen, omtrent jouw waarheid en niets is wat het lijkt, maar wellicht iets anders wat eerst aandacht nodig heeft. Ook zal na deze groep de verbinding met jezelf, met je eigen paard en het veld van de paarden sterker zijn. Een groot deel van de ruis verdwijnt. Jouw bereidheid en overgave zijn het belangrijkste..”

Voel jij dat jij (met of zonder eigen paard) hieraan wil deelnemen? Ben je benieuwd en/of heb je vragen, mail mij (moniek@balansvoormensendier.nl).
De bijdrage is € 65,00.

Voor degene die mijn vorige bericht met de roep van de paarden heeft gemist, hierbij nogmaals:
“Lieve mensen, hierbij weer een groet van ons paarden. Op individueel niveau zijn we nog steeds bezig met het thema jouw eigen waarheid en de zin: niets is wat het lijkt. Dit zet op verschillende niveaus zoveel in beweging en raakt zo aan. Velen van jullie vragen je af: wat is mijn waarheid eigenlijk. Dat gaan jullie en zijn jullie allang stap voor stap aan het ontdekken. We zien ook dat jullie mooie ervaringen ermee hebben, dat jullie een aha moment hebben waar weer een puzzelstukje is gelegd.

Nu willen we graag gaan kijken naar het volgende. Dit omdat we ook merken dat jullie in dit stuk soms “vast” lijken te lopen. Durf jij jouw eigen waarheid onder ogen te zien? Te gaan voor die waarheid? Onvoorwaardelijk.. Nog niet wetende wat het precies is..
Met de Groep Paardenwijsheid willen wij paarden jullie begeleiden. Begeleiden in bewust worden.
Jouw wereld kan er ineens heel anders uit gaan zien. Dingen waarvan je dacht dat die altijd zo zouden blijven, die veranderen. Dingen die je nooit voor mogelijk had gehouden, toch gebeuren. Graag zouden wij zien dat jullie even de tijd nemen om te voelen of jullie hiertoe bereid zijn. En lieve mensen, er is geen goed of fout aan. Iedereen bevindt zich op zijn eigen pad in het leven. Deze kans/mogelijkheid met ons paarden, wil jij deelnemen vanuit je hart? Ben jij bereid te participeren en jezelf (langzaamaan) te laten zien? De kracht en wijsheid in jezelf te herinneren? Wij paarden willen nog intenser met jullie samenwerken. Het is aan jullie wat jullie daarvan kunnen en willen oppakken.”