Nieuws2021-03-03T08:15:27+01:00

De Groep Paardenwijsheid start 11 januari 2022

Eindelijk ben ik Moniek zover om gehoor te geven aan de roep van de Paarden. Ik wachtte op een bepaalde vorm, maar dat is in deze tijd niet de bedoeling laten de paarden weten. Het is een reis en als je een ja voelt is het stappen durven zetten, zonder dat je precies weet hoe of wat. Dat geldt ook voor jullie. De reis start al bij opgave. Er komen in ieder geval drie bijeenkomsten waarin we op afstand met elkaar samen komen, zijn en ademen. Te weten 11 januari, 25 januari en 8 februari 2022 om 20.30 uur. Het is mooi als je hierbij kunt zijn, maar geen noodzaak. De paarden geven aan: "er zal op verschillende manieren met jullie "gewerkt" gaan worden. Door woorden, persoonlijke boodschappen, energie, activaties etc. Net waarmee wij jou op de beste manier kunnen bereiken en begeleiden. Ook heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Als jij onze roep voelt, zal er dat zijn waardoor jij weer in stroming kan komen, omtrent jouw waarheid en niets is wat het lijkt, maar wellicht iets anders wat eerst aandacht nodig heeft. Ook zal na deze groep de verbinding met jezelf, met je eigen paard [...]

De wens van de dieren

Veel dieren willen hun wijsheid delen en daarmee ons mensen ondersteunen en begeleiden. Dit op een manier die niet met de mind te bevatten is. Er zijn zoveel cadeaus aanwezig die wachten om door jullie uitgepakt te worden. De dieren nodigen ons uit om te gaan "communiceren" op geheel andere wijze, met onszelf, de natuur en de dieren. Om dat deel van onszelf dat bij iedereen aanwezig is weer te activeren, te herinneren. Samen komen.. Voel jij dat je hierin een stap wil zetten (met of zonder je dier), wees van harte welkom bij mij en mijn paarden.

Zijn vanuit het Hart

Als er iets is dat de dieren mij in mijn leven duidelijk maken, dan is dit het wel. Moniek, stop met je best te doen, het perfect te willen doen, alles te willen weten. Kom bij me staan met al die jij op dat moment bent. Adem en voel.. Dan komt jouw "gave" tevoorschijn. En ja in die eenvoud voel ik mijn hart, stroomt dat wat gezien mag en wil worden. Zo makkelijk. Je mag zijn Moniek.. En vanuit daar straal je en leef je en kun jij doen wat je je medemens en ons dieren te bieden hebt. Gewoon vanuit jouw ZIJN. Dankbaar voor de boodschappen van de dieren!

Kiddy: leven op geheel eigen wijze.. 20 jaar

"Ik weet hoe te leven EN ook hoe te sterven.." En lieve Kiddy vandaag was het blijkbaar jouw dag om te gaan.. Dit na een paar intense dagen samen waarin je al heel duidelijk had aangegeven dat het moment bijna daar was. Je kwam letterlijk weer bij ons binnen en was zo dichtbij. Je hebt ons meegenomen in jouw proces van loslaten, je hebt me laten ondersteunen daar waar ik dat kon. Jouw proces, was ook mijn proces. Bijzonder hoe alles in het leven samenvalt.. Vertrouwen, jij in mij en ik in jou.. Jij hebt al eerder een prachtige boodschap gegeven over perfectie. Perfectie zit in al dat is.. Je miste een oog, vrijwel je hele staart, je liep niet meer zo soepel en toch was de levenslust zo zichtbaar en ook voelbaar, tot het laatste moment.. Dank je wel voor alles Kiddy, ik heb je lief..

Samen komen..

Samen komen.. Verbinden.. Zijn.. Daar in de diepte is alles aanwezig! In mijn praktijk Balans voor Mens en Dier begeleid ik mensen en dieren in de verbinding met elkaar. Ook ondersteunen mijn paarden en ik de mens in de verbinding met zichzelf. "Thuiskomen op aarde"

Ga naar de bovenkant