Mens | Kinderen en paarden

Kinderen welkom
Na langere tijd volwassenen begeleid en ondersteund te hebben, is het nu ook de tijd om kinderen welkom te heten in mijn praktijk.

De kinderen van nu zijn erg gevoelig en kunnen in de huidige maatschappij niet altijd goed "meelopen".
Willen we dat kinderen meelopen met hoe het hoort of zijn we bereid om te kijken wat zij nodig hebben en willen?

Wanneer een consult
Loop jij in de relatie met je kind tegen dingen aan, begrijp jij je kind niet altijd en ben je benieuwd hoe je het op een andere manier zou kunnen aanpakken? Dan is dit misschien iets voor jullie.

Inhoud consult
In een consult voor kinderen werk ik samen met mijn paarden. Ik ga met de kinderen in contact met ze. Intuitief zal ik invoelen wat er in het moment nodig is bij het kind.

Mijn paarden en ik bieden een veilige, warme ruimte waarin kinderen kunnen zijn wie ze echt zijn. De communicatie zal dan ook niet altijd via woorden verlopen, maar vooral via de ziel. Zo kunnen kinderen terugkeren naar hun kern en na dit weer gevoeld te hebben meenemen in de buitenwereld.

Spiegel kind/ouder
Aangezien kinderen voor ouders een spiegel kunnen zijn (net als dieren), vind ik het belangrijk om ook de ouders in het consult te betrekken. We gaan kijken wat de kinderen hun ouders eigenlijk te vertellen hebben over zichzelf. In het consult begeleid ik de ouders in hoe ze hiermee om kunnen gaan en hoe je het contact met je kind via het hart en de ziel kan laten verlopen. Het is en blijft een wisselwerking tussen ouders en kinderen.

Mogelijkheden
Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met me op.