Workshop - "Verbinden vanuit het hart met al dat is..."

De workshop wordt in een groep gegeven en start met thee en wat lekkers in onze Kota. Deze geborgen ruimte staat op een rustgevende plek omringd door natuur. Tijdens de thee krijgt iedereen de gelegenheid om een  edelstenen hart uit te kiezen. Dit kristal is onderdeel van de sessie en wordt gedurende de dag opgeladen met ondersteunende energie. En gaat uiteindelijk ook als mooie herinnering  mee naar huis.

Vervolgens wordt er contact gemaakt met de paarden door in hun nabijheid te zijn. Dit kan al van alles losmaken en bij je oproepen. Moniek begeleidt hier op een mooie manier in doordat zij met de paarden kan communiceren en zo ook het contact kan leggen tussen mens en dier. Dan ontstaat er een echte verbinding en kunnen persoonlijke boodschappen doorgegeven worden.

In de Kota wordt er doorgewerkt op de laagjes (“schijnveiligheid”, illusies, en “maskers”, die vaak ontstaan vanuit angst) die er nog zijn door middel van een ademsessie.  Dit om nog dichter bij jezelf te komen en de verbinding met je hart helemaal aan te gaan.

Esther sluit af met een Klankenbad, waarin de zuivere, helende klanken van de Klankschalen dieper inwerken op het lichaam. Hier worden nog eventuele blokkades aangeraakt waarna het lichaam weer beter zal doorstromen. Ook veroorzaken ze een diep, ontspannen gevoel.

Zo kan je met nieuwe inzichten en een stromende  energie huiswaarts  keren na deze ervaring met ons samen…

Locatie: Bij Himalayan Heart in Hoenderloo of in overleg op een andere locatie

Wanneer: Wij zullen een aantal data uitzetten op onze FB-site. Ook kan er een datum afgesproken worden voor besloten groepen of individuele sessies

Kosten:   €85,- p.p.  De groep bestaat uit maximaal 4 personen. Deze workshop kan zowel voor privésessies als voor grotere groepen gegeven worden.  De vorm en kosten hiervan  zal dan anders zijn.  Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ook persoonlijke wensen kunnen kenbaar gemaakt worden, waardoor het ook zeer geschikt is voor Teambuilding.

Tijdsduur: 3 uur

Wil je zien wie wij zijn? Kijk op:

www.balansvoormensendier.nl (Moniek) of www.himalayanheart.nl (Esther)